4 reaktioner på ”Facebook, Twitter, Youtube och Instagram”

 1. Sluta och gnäll ni har blivit ett gnällparti jag har alltid röstat på soicialdemokraterna men nu har jag tröttnat,hur kan ni ivolvera er med vänsterpartiet det är gammalt och förlegat och hur kunde ni rösta fram Mona Sahlin hon är som ett gammalt tröskverk gud vad jag saknar Anna Lind vilken underbar partiordförande vi fått empatisk och hennes underbara skratt,nej försök att hitta en ny partiordförande så återkommer jag tillpartiet men nu röstar jag på Fredrik Reinfelt,sluta att håna andra agera själv och kasta inte sten när ni sitter i glashus,när jag blev sjuk 2003 i muskelverk så jag inte kunde röra mej fick jag ingen hjälp med rehab jag blev lämnad åt mitt öde,2005 blev jag tvingad till förtidpension +många 100 tusen med mej jag fick ett val att godtog jag inte detta så skulle jag skickas till arbetsförmedligen så det var bara att bita ihop och försöka att levapå 64% av min lön så kom inte säg att ni var så bra på allting ni struntade i oss sjuka+pensionärer men ni tycks lida av dåligt minne,måtte vi slippaMONA GNÄLLROS OHLY TOMAS BODSTRÖM +mångagåsleverkommunister dom lever inte som dom lärTack

 2. Glöm inte en sak till, vem startade FRA om signalspaning där sviker minnet igen vad har hänt med mitt parti?

  1. Den socialdemokratiska regeringen stoppade förslaget signalspaning (FRA-lagen). Att Sverige ska ha underrättelseverksamhet och signalspaning är inte så kontroversiellt, men när förslaget kom tillbaka till s-regeringen stoppades det för att det var för dåligt, att det innebar för stora inskränkningar i integriteten med mera. Och det vi säger tydligt nu är att vi kommer att riva upp lagen och börja om från början. Idag röstar s, v och mp mot FRA-lagen.
   Tråkigt i övrigt att du ”tröttnat” på Socialdemokraterna. Jag tycker att Mona Sahlin är bra, men jag saknar (precis som du och Mona gör) Anna Lindh. Vår saknad hjälper ju tyvärr inte: Anna kommer inte tillbaka.
   Du avgör självklart hur du vill rösta men att rösta på Reinfeldt och moderaterna när man har förtidspension, sjukpenning eller a-kassa är ju att rösta för att få sämre villkor. Det enda den borgerliga regeringen varit helt konsekvent med så är det att de försämrat (och vill försämra ytterligare) villkoren för sjuka och arbetslösa. När de försämrade sjukpenningsreglerna beslutades i riksdagen applåderade borgerliga ledamöter. I riksdagen.
   Vi vet att vi inte varit tillräckligt bra, men jag råder dig att läsa det förslag till riktlinjer som kommer att diskuteras på s-kongressen om några veckor. Vi har lärt oss av misstagen och lägger tydliga och konkreta förslag på hur vi ska stödja dem som behöver mest hjälp för att komma tillbaka till jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *